-18 %
333 - Cocteiluri si bauturi de casa Editura Andreas
Disponibilitate: La comanda
8,20 Lei
10,00 Lei
- Editură: Andreas
- Cod: 1064
- Autor(i): Mircea Georgescu
- Apariție: 2012
- Colecție: 333 retete
- ISBN: 978-973-8958-19-9
- Nr. pagini / Copertă / Format: 128 pag. (coperta plastefiata lucios | format 13x20 )
Mircea Georgescu
* In cazul produselor cu reducere aplicata: pretul taiat reprezinta pretul recomandat de producator. Pretul de vanzare este cel de culoare verde.
Prezenta culegere, ce este oferita EXCLUSIV celor ce apreciaza savoarea unei bauturi si nu "consumatorilor", recunoscuti de altfel ca deloc amatori de fineturi, a avut initial la baza mai multe retete puse la dispozitie de corpul ambasadelor acreditate la Bucuresti, pe care au fost "grefate" ulteriori mai multe retete de casa, majoritar dintre cele nealcoolice, precum si multe dintre ofertele unor localuri din Capitala, puse la dispozitie de mai multi amici barmani si un var, proprietar de bar.
Dintre multele variante ale istoriei, referitoare la aparitia cocteilurilor (adica a bauturilor amestecate, în fapt) cea mai credibila este cea care îl atesta pe celebrul medic al antichitatii, Hipocrate din Cos, ca fiind primul ce ar fi obtinut-o, fiind vorba de un tonic medicamentos, un amestec de vin, rasina si migdale amare.
Desi sunt si câteva capitole "scurte", doua chiar extrem de scurte, am preferat aceasta forma de prezentare, pentru ca mi s-a parut incorect a trece într-un acelasi capitol retetele pe baza de vin si sampanie, asocierea fiind fortata, de "veri primari" în cea mai optimista dintre acceptii.
Dintre multele variante ale istoriei, referitoare la aparitia cocteilurilor (adica a bauturilor amestecate, în fapt) cea mai credibila este cea care îl atesta pe celebrul medic al antichitatii, Hipocrate din Cos, ca fiind primul ce ar fi obtinut-o, fiind vorba de un tonic medicamentos, un amestec de vin, rasina si migdale amare.
Desi sunt si câteva capitole "scurte", doua chiar extrem de scurte, am preferat aceasta forma de prezentare, pentru ca mi s-a parut incorect a trece într-un acelasi capitol retetele pe baza de vin si sampanie, asocierea fiind fortata, de "veri primari" în cea mai optimista dintre acceptii.
Etichete:333, Cocteiluri, bauturi, casa, 333 - Cocteiluri si bauturi de casa, editura Andreas, Andreas, Carti, gospodaresc, Carti uz gospodaresc, pret, 1000, isbn 1000, 333, Cocteiluri, bauturi, casa, 333 - Cocteiluri si bauturi de casa, cartea 333, Cocteiluri, bauturi, casa, 333 - Cocteiluri si bauturi de casa, 333, Cocteiluri, bauturi, casa, 333 - Cocteiluri si bauturi de casa pret, Prezenta culegere, ce este oferita EXCLUSIV celor ce apreciaza savoarea unei bauturi si nu consumatorilor, recunoscuti de altfel ca deloc amatori de fineturi, a avut initial la baza mai multe retete puse la dispozitie de corpul ambasadelor acreditate la Bucuresti, pe care au fost grefate ulteriori mai multe retete de casa, majoritar dintre cele nealcoolice, precum si multe dintre ofertele unor localuri din Capitala, puse la dispozitie de mai multi amici barmani si un var, proprietar de bar.Dintre multele variante ale istoriei, referitoare la aparitia cocteilurilor (adica a bauturilor amestecate, în fapt) cea mai credibila este cea care îl atesta pe celebrul medic al antichitatii, Hipocrate din Cos, ca fiind primul ce ar fi obtinut-o, fiind vorba de un tonic medicamentos, un amestec de vin, rasina si migdale amare.Desi sunt si câteva capitole scurte, doua chiar extrem de scurte, am preferat aceasta forma de prezentare, pentru ca mi s-a parut incorect a trece într-un acelasi capitol retetele pe baza de vin si sampanie, asocierea fiind fortata, de veri primari în cea mai optimista dintre acceptii.